Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.

Журнал «» №3-4 (65-66), 2019

Вернуться к номеру

Шановні читачі!

Уперше за більш ніж десятилітню історію нашого журналу ми були вимушені за причин, не залежних від редакції, об’єднати 2 номери журналу в один. Приносимо свої вибачення, але ми намагалися зробити так, щоб за обсягом інформації вміст цього подвійного номера відповідав вмісту двох номерів, щоб ви не втратили нічого.

У цьому номері, який вийде до Конгресу кардіологів України, ми розмістили інформацію про нашу щорічну конференцію із резолюцією, звітом та працями молодих вчених, поданими на конкурс, традиційно проведений під час конференції. Також навели матеріали із щорічного Конгресу Європейського товариства гіпертензії, який пройшов наприкінці червня у Мілані. Ми вважаємо, що така поінформованість буде важливою для вашого самовдосконалення та допоможе розібратися у нових матеріалах, які будуть представлені на нашому національному Конгресі. Запрошуємо вас взяти участь у ньому або відслідкувати його матеріали у медичній періодиці або інтернеті. Конгрес пройде у Києві 25–27 вересня у НСК «Олімпійський». З програмою можна ознайомитися на сайті Асоціації кардіологів України, ДУ «ННЦ «Інститут кардіології ім. М.Д. Стражеска НАМН України», ВГО «Всеукраїнська антигіпертензивна асоціація», на відповідних сторінках у Facebook.

У номері ви зазвичай знайдете оригінальні наукові роботи, огляди літератури, лекції. Вони охоплюють широкий спектр клінічних проблем артеріальної гіпертензії, серцево-судинної профілактики, легеневої гіпертензії. Бажаємо вам приємного удосконалення та навчання.

У недалекому майбутньому ми очікуємо на багато позитивних змін, в тому числі й у професійній діяльності. Ми будемо намагатися максимально доносити до вас професійну інформацію, а від вас чекаємо конструктивних відгуків, цікавих клінічних випадків, нових наукових статей та оглядів.

З найкращими побажаннями,
Юрій Сіренко



Вернуться к номеру