Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



Сучасні академічні знання у практиці лікаря загальної практики - сімейного лікаря
Зала синя Зала жовта

Сучасні академічні знання у практиці лікаря загальної практики - сімейного лікаря
Зала синя Зала жовта

Журнал «Медицина неотложных состояний» 1(2) 2006

Вернуться к номеру

Мiнiстерство охорони здоров’я України. Рішення апаратної наради.


Резюме

1. Напрями та проблеми реформування служби швидкої та невідкладної медичної допомоги в Україні.
2. Про підготовку Програми створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги населенню України на 2006-2015 роки.
17 листопада 2005 р.

Заслухавши та обговоривши доповіді головного позаштатного спеціаліста МОЗ України з питань швидкої медичної допомоги А.В. Вершигори та директора Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Г.Г. Рощіна,
 
АПАРАТНА НАРАДА ВИРІШУЄ:

1. Інформацію про проект Програми створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги населенню України на 2006-2015 роки взяти до відома.

2. Департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню (В.Д. Парій), Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин (Л.І. Карамушка), Департаменту кадрової політики, освіти та науки (О.В. Банчук) завершити опрацювання проекту Програми та проекту Постанови Кабінету Міністрів України до 1 січня 2006 р.

3. Департаменту організації та розвитку медичної допомоги населенню (В.Д. Парій), Департаменту економіки, фінансів та майнових відносин (Л.І. Карамушка), Департаменту кадрової політики, освіти та науки (О.В. Банчук), директору Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Г.Г. Рощіну забезпечити до 1 січня 2006 р. підготовку комплексного наказу про удосконалення служби швидкої та невідкладної медичної допомоги населенню України з урахуванням проекту Програми створення єдиної системи надання екстреної медичної допомоги населенню України на 2006-2015 роки та проекту Постанови Кабінету Міністрів України.

4. Покласти організаційно-методичне забезпечення служби швидкої та невідкладної медичної допомоги України на Київську міську станцію швидкої медичної допомоги та медицини катастроф (А.В. Вершигора).

5. Покласти науково-методичне забезпечення служби медицини катастроф на Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Г.Г. Рощін ).

6. Контроль за виконанням рішення апаратної наради покласти на першого заступника міністра В.Л. Весельського. 

Міністр   Ю.В. Поляченко


Вернуться к номеру