Інформація призначена тільки для фахівців сфери охорони здоров'я, осіб,
які мають вищу або середню спеціальну медичну освіту.

Підтвердіть, що Ви є фахівцем у сфері охорони здоров'я.



UkrainePediatricGlobal

UkrainePediatricGlobal

Журнал «Здоровье ребенка» 6 (41) 2012

Вернуться к номеру

25–27 вересня 2012 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза», м. Київ, вул. Салютна, 2б, відбулася масштабна подія для фахівців галузі охорони здоров’я України — III Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині — здоров’я нації».

Міжнародний медичний форум — комплексний захід інноваційної спрямованості, що об’єднав потужну науково­практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і створив міжнародну платформу для навчання і підвищення кваліфікації спеціалістів. Організатори форуму — Міністерство охорони здоров’я України, Національна академія медичних наук України, Національна академія наук України, Всеукраїнська асоціація головних лікарів, компанія LMT. Спів­організаторами форуму виступили Національна академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, Національний фармацевтичний університет, фахові медичні асоціації, громадські об’єднання та вищі навчальні медичні заклади України.

Цього року науково­практична програма базувалась на Міжнародному медичному конгресі «Впровадження сучасних досягнень медичної науки в практику охорони здоров’я України», що внесений до Реєстру. У програму конгресу увійшли 45 науково­практичних заходів для лікарів різної спеціалізації: організація та управління охороною здоров’я, лабораторна медицина, медична радіологія, терапія, гастроентерологія, ендокринологія, онкологія, гематологія та трансфузіологія, акушерство і гінекологія, педіат­рія і неонатологія, урологія і нефрологія, пульмонологія і фтизіатрія, кардіо­логія, неврологія, хірургія і нейрохірургія, ортопедія і травматологія, отоларингологія, дерматологія і дерматовенерологія, імунологія, епідеміологія, інфекційні захворювання, фізіотерапія і реабілітація, екстрена медична допомога, медицина катастроф.

Традиційно в рамках форуму відбулися: практична конференція для приватних медичних закладів, науково­практичні заходи для спеціалістів з лабораторної медицини, нейрохірургів, ендокринологів, гастроентерологів, ортопедів­травматологів. Надзвичайно актуальними стали конференції для сімейних лікарів, спеціалістів з онкології, медичної радіології, Міжнародний конгрес із медичної та фізичної реабілітації. Також для фахівців фармацевтичного ринку відбулися: науково­практична конференція «Впровадження системи якості та стандартів належної аптечної практики в аптечних закладах України. Вимоги до сучасного аптечного закладу» та круглий стіл «Ринок спеціальних харчових продуктів: сучасні реалії та перспективи».

Крім цього, вперше були проведені школи та майстер­класи в рамках спеціального проекту MEDZoom. Зокрема, Українська лабораторна школа, Школа УЗД, Перша національна школа псоріазу, майстер­класи з екстреної медичної допомоги та спеціальна Школа з фізіотерапії та реабілітації. Дані заходи користувалися великою популярністю серед спеціалістів, адже саме тут вони змогли практично застосувати теоретичні знання, отримані під час конференцій.

Експозиційна частина форуму цього року об’єднала:

MEDComplEX — Міжнародну виставку охорони здоров’я, спеціалізовану виставку медичного туризму MEDTour, Міжнародну спеціалізовану виставку фармацевтичної продукції PHARMEX, Міжнародну спеціалізовану виставку товарів для здоров’я PARAPHARMEX.

Генеральним партнером форуму виступила компанія Toshiba Medical Systems, серед партнерів та учасників форуму такі відомі компанії, як УМТ, «Хімлаборреактив», «Мед Ексім», INTERO, «Медіо­Груп», Roche Diagnostics, «Юнайтед Медікал Сервіс Лтд», «Медігран», «Інтермедіка», «ТехМедКонтракт», Abbott Laboratories, Labco, «ДіаВерітас», «Модем 1», BTL, Nycomed, «Ананта Медікеар Лтд» та багато інших. Також у форумі брали участь такі провідні вітчизняні виробники медичного обладнання, апаратури та устаткування, як «Квант», «Поліпромсинтез», «Радмір», «Крас», «Сканер», «Мед­апаратура», «Віола Медтехніка», «Телеоптик», «Контакт» та багато інших. Окремо Прем’єр­міністр України зустрівся на форумі з вітчизняними виробниками. На цій зустрічі обговорювались можливості виробників та перспективи співпраці з ними для оснащення медичних установ України. Традиційно свої новітні наукові розробки продемонстрували державні установи Національної академії медичних наук України в рамках спеціальної експозиції MED Innovation.

Уперше в Україні відбулася спеціалізована виставка медичного туризму MEDTour, учасниками якої стали провідні клініки, реабілітаційні центри, термальні та СПА­курорти Туреччини, Німеччини, Йорданії, Ізраїлю, Литви та України. Співорганізатор експозиції MEDTour — Turkish Healthcare Travel Council.

Запрошуємо взяти участь у IV Міжнародному медичному форумі «Інновації в медицині — здоров’я нації», що відбудеться 16–18 квітня 2013 року у ВЦ «Київ­ЕкспоПлаза», м. Київ, вул. Салютна, 2б.

 

Додаткова інформація:

Оргкомітет форуму

Тел.: +38 (044) 526­90­25;

+38 (044) 361­07­21.

E­mail: marketing@lmt.kiev.ua

www.lmt.kiev.ua    



Вернуться к номеру